DOUBLE HELIX WATER® (15 ΦΙΑΛΙΔΙΑ)

890,00€ 755,00€
Κωδικός Προϊόντος:  ΣΥ014
Διαθεσιμότητα:  Διαθέσιμο

Το Double Helix Water® αποτελεί μια επιστημονική ανακάλυψη που βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από την εποχή της.

Είναι μια μοναδική μορφή εξαιρετικά υπερκαθαρού νερού που περιέχει συγκεντρωμένα σταθερά συμπλέγματα νερού που δημιουργούνται σε μικροσκοπικό επίπεδο.

Εργαστηριακές μελέτες δείχνουν ότι η λήψη σταθερών συμπλεγμάτων νερού σε καθημερινή βάση, μπορεί να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, να βοηθήσει στην ορθή αλληλεπίδραση μεταξύ των κυττάρων, να βελτιώσει τη λειτουργία του μεταβολισμού, μπορεί να μειώσει τον χρόνο αποθεραπείας, να αυξήσει την ενέργεια και να προσφέρει σε κάποιον μια γενικά βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας και υγείας.

Η έρευνα δείχνει ότι λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, προσφέροντας ένα «ρεγουλάρισμα» στα κύτταρα, επιτρέποντας έναν ενισχυμένο καθαρισμό από άχρηστες ή/και βλαβερές ουσίες, αφήνοντας έτσι την δυνατότητα να γίνει μια πιο καθαρή και αποτελεσματική κυτταρική λειτουργία. Θεωρείται ότι αυτό είναι που βοηθά στην αποκατάσταση των μεταβολικών οδών των κυττάρων στα βέλτιστα, φυσιολογικά τους επίπεδα.

«Η επίδειξη των μικροσκοπικών συμπλεγμάτων μέσα στο νερό είναι πρωτοποριακή και επαναστατική! Ο καθαρισμός που επιτυγχάνουν στο νερό, σε συνδυασμό με την καθαρότητα της ατμόσφαιρας που περιγράφεται, τοποθετεί την ομοιοπαθητική πάνω σε επιστημονικά έγκυρα θεμέλια, τα οποία είναι τουλάχιστον ισοδύναμα με την ανακάλυψη της ατομικής ενέργειας». – C. Norman Shealy, MD. PhD.”

Πρόκειται για μια επαναστατική ανακάλυψη η οποία θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα, με φυσικό τρόπο.

Οδηγίες

Ένα σταθερό σύμπλεγμα νερού του υπερκαθαρού νερού διπλής έλικας, δηλαδή του Double Helix Water® είναι H2O μια προσφάτως ανακαλυφθείσα νέα φάση του νερού. Για ευκολία και ακρίβεια, συνιστάται να έχει αναμιχθεί εκ των προτέρων με τη μείξη περίπου 15-20 σταγόνων ανά λίτρο αποσταγμένου νερού ή 3-4 σταγόνες σε 200ml αποσταγμένου νερού. Πίνετε δύο ποτήρια καθημερινά 15' πριν το φαγητό. Όταν ρίξετε τις σταγόνες στο αποσταγμένο νερό, ανακινήστε το δοχείο επί τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα και στο ποτήρι, επίσης, ανακατέψτε έντονα επί 30 δευτερόλεπτα. Όταν το φιαλίδιο είναι καινούργιο, μπορεί να χρειαστεί να ανακινήσετε το φιαλίδιο προκειμένου να βγουν οι πρώτες λίγες σταγόνες. Αν υπάρχει ακόμα δυσκολία στο να βγουν οι σταγόνες, βάλτε πάλι το πώμα στο φιαλίδιο και ανακινήστε το έντονα, χτυπώντας το πάνω μέρος ελαφρά πάνω σε ένα τραπέζι και μετά ξαναδοκιμάστε. Αυτό το πρόβλημα θα εξαλειφθεί μόλις βγουν μερικές σταγόνες από το φιαλίδιο. Μην αγγίζετε το άνοιγμα του φιαλιδίου. Προφυλάξτε το από μολύνσεις. Διατηρήστε το φιαλίδιο μακριά από άμεσο φως.

Σημαντική Σημείωση

Μιλήστε με τον Health Coach, αν θέλετε να προμηθευτείτε μεγαλύτερη ποσότητα εξαιρετικά καθαρών σταθερών συμπλεγμάτων νερού της Double Helix Water®. Η Double Helix Water® δεν κάνει ισχυρισμούς ούτε διαθέτει επιστημονικές αποδείξεις ότι τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού είναι αποτελεσματικά για την οποιαδήποτε θεραπεία, μετριασμό, αγωγή ή πρόληψη ασθενειών. Τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Δεν αποσκοπούν στη διάγνωση, αγωγή, θεραπεία ή πρόληψη της οποιασδήποτε ασθένειας.

Ειδικές Πληροφορίες
Ειδικές Πληροφορίες Οδηγίες Ένα σταθερό σύμπλεγμα νερού του υπερκαθαρού νερού διπλής έλικας, δηλαδή του Double Helix Water® είναι H2O μια προσφάτως ανακαλυφθείσα νέα φάση του νερού. Για ευκολία και ακρίβεια, συνιστάται να έχει αναμιχθεί εκ των προτέρων με τη μείξη περίπου 15-20 σταγόνων ανά λίτρο αποσταγμένου νερού ή 3-4 σταγόνες σε 200ml αποσταγμένου νερού. Πίνετε δύο ποτήρια καθημερινά 15' πριν το φαγητό. Όταν ρίξετε τις σταγόνες στο αποσταγμένο νερό, ανακινήστε το δοχείο επί τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα και στο ποτήρι, επίσης, ανακατέψτε έντονα επί 30 δευτερόλεπτα. Όταν το φιαλίδιο είναι καινούργιο, μπορεί να χρειαστεί να ανακινήσετε το φιαλίδιο προκειμένου να βγουν οι πρώτες λίγες σταγόνες. Αν υπάρχει ακόμα δυσκολία στο να βγουν οι σταγόνες, βάλτε πάλι το πώμα στο φιαλίδιο και ανακινήστε το έντονα, χτυπώντας το πάνω μέρος ελαφρά πάνω σε ένα τραπέζι και μετά ξαναδοκιμάστε. Αυτό το πρόβλημα θα εξαλειφθεί μόλις βγουν μερικές σταγόνες από το φιαλίδιο. Μην αγγίζετε το άνοιγμα του φιαλιδίου. Προφυλάξτε το από μολύνσεις. Διατηρήστε το φιαλίδιο μακριά από άμεσο φως. Σημαντική Σημείωση Μιλήστε με τον Health Coach, αν θέλετε να προμηθευτείτε μεγαλύτερη ποσότητα εξαιρετικά καθαρών σταθερών συμπλεγμάτων νερού της Double Helix Water®. Η Double Helix Water® δεν κάνει ισχυρισμούς ούτε διαθέτει επιστημονικές αποδείξεις ότι τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού είναι αποτελεσματικά για την οποιαδήποτε θεραπεία, μετριασμό, αγωγή ή πρόληψη ασθενειών. Τα Σταθερά Συμπλέγματα Νερού δεν έχουν αξιολογηθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων. Δεν αποσκοπούν στη διάγνωση, αγωγή, θεραπεία ή πρόληψη της οποιασδήποτε ασθένειας.