PROBIOS

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αγάρ Αγάρ - 25 gr
Το αγάρ-αγάρ xρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική για να αντικαθιστά τη ζελατίνη.Παράγεται από ένα είδος φυκιού και είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και ιώδιο.Σταθεροποιεί και πήζει παρασκευάσματα όπως τις μους και το συναντάμε και σε προιόντα στην αγορά με την κωδικοποιημένη ονομασία Ε406.ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣΑντικαθιστούμε όση ποσότητα ζελατίνης λέει η συνταγή μας με ίση ποσότητα αγάρ-αγάρ.Βράζουμε μικρή ποσότητα από ένα υγρό της συνταγής ή ακόμα και λίγο νερό και προσθέτουμε το αγάρ-αγάρ.Ανακατεύουμε να διαλυθεί και το αφήνουμε να κρυώσει .Κατόπιν το προσθέτουμε στα υλικά μας...
6,20€
Φύτρο Σιταριού - 250 gr
Στο κέντρο του σπόρου του σιταριού, βρίσκεται το φύτρο.Το φύτρο είναι το τμήμα του σπόρου στο οποίο οφείλεται η ανάπτυξη του βλαστού. Το φύτρο είναι η πηγή με πολλά θρεπτικά συστατικά (23 τον αριθμό) πρωτεΐνες βιταμίνες αφομοιώσιμα μεταλλικά άλατα ω-6 λιπαρά οξέα λίγες θερμίδες και λιπαρά και πολλά αντιοξειδωτικά. Το φυτρο σταριου είναι εξαιρετικο σε σαλάτες, σούπες, και μπαινει σε μαγειρευτά φαγητά, όπως το ρύζι, τα ζυμαρικά και τα λαχανικά. Μπορεί να συνοδέυσει το γιαούρτι σας το μούσλι,ή να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ψωμιού. ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΒιολογικό ΠροϊόνΔιατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.Ενέργεια: 1739kj/ 414kcal - Πρωτεϊνες: 23,10γρ. - Ίνες: 12,20γρ. Υδατάνθρακες: 51,80γρ. - Λίπη: 9,7γρ.Αλάτι: 0,03γρΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΒάρος Τεμαχίου250gr..
2,70€