Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος www.almendrabio.gr ακολουθεί τα όσα αναγράφονται στον ν.2472/1997 άρθρα 11 έως 13 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και εγγυάται ότι τα στοιχεία που εισάγετε στη διαδικασία εγγραφής σας, χρησιμοποιούνται μόνο για να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να παρακολουθείτε το στάδιο αποστολής της παραγγελίας σας, καθώς και το ιστορικό αγορών σας. Επίσης, με την συγκατάθεσή σας, θα σας αποστέλλουμε κατά περιόδους ενημερωτικό υλικό, προσφορές, newsletter και οτιδήποτε άλλο έχει σαν σκοπό τη μέγιστης ποιότητας παροχή υπηρεσιών προς εσάς.

Με τη χρήση του ιστοτόπου μας και την αποστολή των προσωπικών σας δεδομένων συμφωνείτε με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από το www.almendrabio.gr ως περιγράφεται παραπάνω. Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξουμε να αλλάξουμε κάτι από τα παραπάνω η σελίδα αυτή θα ενημερωθεί με τις αλλαγές. Επίσης μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο εσείς θέλετε, να απομακρύνετε τα προσωπικά σας στοιχεία από το δίκτυό μας.

Επιστροφές/αλλαγές προϊόντων

Επιστροφές/αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές.

Ακυρώσεις παραγγελιών 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2103003145 και μέσω email (almendrabio@yahoo.com) αναφέροντας τον κωδικό της παραγγελίας που αναγράφεται στο ενημερωτικό email που λάβατε μετά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες και ημέρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).